Om Sukkerfritt.no

Hvem er folkene bak Sukkerfritt.no? 

Sukkerfritt.no eies av 2 gode venner, ca 5 timers kjøring nord for Trondheim finner du et 

tettsted som heter Rørvik der det startet. 

Sukkerfritt.no startet ikke ut som en nettbutikk med bare sukkerfrie varer.
Det startet med at Andreas Sørensen dagli leder for Candy Storkiosk ville starte nettbuikk.
Det er hardt i disse tider og drive kiosk, flere kiosker over hele landet går konkurs da flere handler på nett og at utvalget på matbutikker er blitt bedre med årene. 
Derfor valgte vi og følge med i tiden og starte en nettbutikk for og kunne selge de eksklusive varene vi har og tilby, allt fra amerikansk goderi, musikk utstyr, leker og sukkerfrie varer.

Når nettbutikken skulle startes kom Terje Børud om bord som dagli leder, Terje har masse erfaring fra drift av nettbutikk fra før.

Hvorfor ble det sukkerfritt.no? 

I løpet av den korte oppstartsfasen til candystorkiosk.no ble det tidlig klart at kundene våre helst ville ha sukkerfritt godteri. Vi fikk masse meldinger om etterspørsel etter en større utvalg, det var da vi innså at markede for sukkerfritt goderi og andre sukkerfrie varer i mattbutikker er dårlige.
Dette fører til at folk med diabetes ikke stiles på lik linje med eksempel folk med gluten allergi som værtfall har et någenlunde utvalg i matbutikk nå.

Andreas Sørensen har fler familiemedlemmer som er diabetikere.

- De jeg kjenner med diabetes har lenge klaget over et lite utvalg og at man gjerne må handle hos flere forskjellige leverandører for å finne sine favoritter, og vi ønsker helt klart å gjøre ting så enkelt for våre kunder som mulig. I tillegg til at vi vet med sikkerhetat varene vi selger er godt innenfor hva norske og europeiske regelverk krever, konstanterer Andreas. 


Våre langtids mål
Målet vårt er og inkludere alle. Selv om man får diabetes eller andre sykdomer som gjør at man må passe på inntaket av sukker så skal ikke dette bety at man ikke kan kose seg som før. 
Vi jobber stadig med og utvide varesortimanget vårt og komme med et bedre tilbud, i fremtiden håper vi også og kune starte utsalgs steder.